![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
ممنون از پاسخگویی همیشگی شما من خودم ویزای دانشجویی و همسرم ورک پرمیت و م که دانش اموز هستند ویزیتوری گرفتیم ،الان قبل از ورود به کانادا برای مدرسه چه مدارکی باید همراهمون باشه؟ و ار اینجا میشه با مدرسه کانادا هماهنگ شد برای ثبت نام؟ و اینکه وقتی وارد شدیم مشکلی برای مدرسه پیش نمیاد چون ویزیتوری هستند و از همان هنگام ورود میتونند برند مدرسه؟ با تشکر
2021-09-22 07:41:00 Canada مهاجرت #ورود به کانادا
1 Reply
با سلام و تشکر از پیام شما، برای ثبت نام در مدارس کانادا مدارک ذکر شده در وبسایت زیر معمولاً مورد نیاز می باشد: . امکان هماهنگی قبلی با مدارس وجود دارد. ثبت نام فرزندان دانشجویان بین المللی در مدارس کانادا معمولاً مجاز می باشد و نباید با مشکلی مواجه شود.
2021-09-24 11:49:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورود به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من به همراه دو فرزندم ۱۶ و ۱۹ ساله بعد از ۷ سپتمبر با ویزای مولتیپل قصد ورود به کانادا داریم به نظرتون آفیسر با ورود فرزندانم به کانادا موافقت میکنن؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-03 16:45:00 #Canada [ورود به کانادا] مهاجرت
حالا سوالی که هست اینه که ایشون شامل محرومیت از ورود به کانادا نمیشه ؟ مدرک زبان چون پروسه اش خیلی مشخصه فرق داره با مثلا گواهی سو پیشینه یا بیمه که طولانی تره ممکنه کسی رو به خاطر دروغ در اظهار مدارک بدیهی مثل زبان شامل محرومیت از ورود به کانادا کنن ؟؟
2021-09-11 03:53:00 #Saskatoon [ورود به کانادا] مهاجرت
برای ورود به کانادا باید نسخه کاغذی از caq برامون پست بشه و همراه داشته باشیم؟ من caq رو چند ماه پیش سابمیت کردم بعدشم یه ماه پیش ویزا شدم یکی از دوستام میگفت یه نسخه کاغذی باید بیاد تا بتونی بری درسته این حرف؟
2021-11-20 01:49:00 #Quebec City [ورود به کانادا] مهاجرت
پدر، مادر و خواهر کسی که کانادا دانشجو هست و ویزای ویزیتوری دارند در حال حاضر اجازه ورود به کانادا دارند؟جدیدا کسی با ویزای ویزیتوری وارد کانادا شده؟
2021-04-29 02:21:18 #Montreal [ورود به کانادا] مهاجرت
آیا هنوز منع ورود به کانادا برای کسانیکه ویزای اپن ورک پرمیت و ویزیتوری دارن وجود داره؟
2020-12-23 15:41:56 #Montreal [ ویزای اپن ورک پرمیت][ویزای ویزیتور ][کانادا] مهاجرت
بنظرتون این پروفایل رو خودمون میتونیم بسازیم یا حتما باید وکیل مهاجرتی بگیریم !؟ اگه میتونیم بسازیم لطف میکنید سایتش رو بگین بهم ؟! کلا کلا واسه ورود به کانادا وکیل بگیرم یا اینکه خودم میتونم همه کاراشو بکنم !؟؟
2020-12-05 08:16:13 #Montreal [وکیل][کانادا ][وکیل مهاجرتی] مهاجرت
آیا این مطلب که اگر کشوری اختلاف زمانیش با کانادا زیاد باشه میشه برای ورود به کانادا برای تحصیل در کالج اقدام کرد ؟
2020-11-17 21:58:35 #Montreal [مهاجرت][کانادا ][تحصیل ][کالج] مهاجرت
سلام دوستان کسی میدونه موقع ورود به کانادا اگر مهر تو پاسپورت بزنن یعنی چی ؟
2020-11-17 21:57:58 #Montreal [ورود به کانادا] مهاجرت
،، از خدمتتون من 600تومن رو تقریبا دارم2ماه تو حساب نگه میدارم،27شهریور میشه دوماه البته،الان به واسطه این نوسانات دلار،دارم77 میلیون هم فردا به حساب اضافه میکنم میخواستم بدونم برای این 77میلیون چه توجیهی میتونم بیارم؟میتونم بگم سیوینگ بوده؟بعد ممکنه بگن تا الان کجا بوده و چرا20روز اخر داری میریزی؟ چون میخواستم فاکتور فروش طلا ارائه بدم براش،ولی مثل اینکه هی بخوام فاکتور فروش ارائه بدم جالب نیست،چون یک فاکتور فروش زمین هم برای اون 600تومن دارم ارائه میدم پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما??
2021-08-29 09:48:00 #Canada
پرداخت که کردم توی لیستش به جز مدارک دانشگاه و همون همیشگیا تمکن مالی و نامه ایمپلویمنت خواسته کجارو ممکنه اشتباه کرده باشم؟
2021-09-13 16:03:00 #Canada
میخاستم یه مشورتی بگیرم از اینکه ایا من واجد شرایط برنامه سیسکاچوان هستم یا هر برنامه دیگه ای با توجه به شرایط من سن 32 تحصیلات: فوق لیسانس اتوماسیون و ابزاردقیق سابقه کار: 2 سال مرتبط با فوق لیسانس (پالایشگاه گاز) سطح زبان: clb8 Listening:7.5 Reading:6.5 Writing:6.5 Speaking:6.5 و مورد اخر برادرم pr کانادا داره و ساکن تورونتو هست. بنظر شما من واجد شرایط هستم و میتونم ثبت نام کنم و ثبت نام کنم چقدر احتمال داره قبول بشم حساب کردم به 77 میرسم براحتی ثبت نام کنم چقد طول میکشه تا جوابش بیاد با تشکر
2021-09-05 14:27:00 #Canada
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:09:00 #Canada
من برای پسرم کلاس نهم میخواستم پذیرش بگیرم شرایط میخواستم بدونم و برای همراه ما خودمون میتونیم تصمیم بگیریم که چه کسی باهاش برود؟
2021-08-30 10:07:00 #Canada